Analyse

Bezint eer ge begint!

 

Copywriting

Content is king!

Look & feel

Gebruiksvriendelijk
Content Responsive

Follow-up

Security, Back-up’s, …

Website Diensten

Bij een website komt heel wat kijken. Het begint bij analyse van een duidelijk doel van wat u met uw website wil bereiken.

De overige website diensten worden hierop afgestemd: heldere teksten, mooie look and feel, aangename gebruikservaring en de juiste technologie.

En laten we vooral de opvolging niet vergeten eens je site live is.

Want geef nu toe met wie gaat u liefst in zee voor deze belangrijke stap: een one-night stand of een one-life stand?

Analyse & Advies

Vooraleer we starten met het bouwen van uw website voegen we onze breinen samen. Een goede website gaat een goede analyse vooraf. Hier leggen we de basis voor uw on-line aanwezigheid.

Dit hoeft niet per se een grote hap uit uw budget te betekenen of lang te duren. Alles hangt af van het doel van uw site of applicatie.

We kijken naar uw doelgroep, uw huidige site, uw huisstijl, uw marketingplan, uw interne en externe communicatie, uw doelgroep, uw wensen, … Al deze facetten zullen de inhoud, de look and feel, de gebruiksvriendelijkheid en de technologische kant van uw site bepalen.

Content responsive design

Steeds meer en meer websites worden bekeken op smartphones en tablets. Vandaar worden pagina’s ontwikkeld met als doel ook op kleine schermen de beste gebruikservaring op te leveren.

Maar ook op laptops of pc’s moet uw website scoren.

Kortom, uw website wordt volledig aangepast aan het scherm waarop uw bezoeker hem bekijkt.

Oftewel content responsive design.

Look & feel

Uw website is uw visitekaartje op het internet. Aankoopbeslissingen worden steeds meer voorafgegaan door een virtuele zoektocht. Denk bij voorbeeld maar aan de laatste reis die u geboekt heeft. Ongetwijfeld hebt u hiervoor op het internet rond gesurft naar plaats van bestemming, reisroute, belangrijke attracties in de buurt, accomodatie, enz…
Het internet heeft enkele voor- en nadelen tov de traditionele contactpunten met uw klanten (visitekaartjes, bedrijfsruimtes, winkels, briefpapier, personeel, …).

Het nadeel is het gebrek aan persoonlijk contact. Er bestaat een drempelvrees voor het bestellen langs het internet. De drempel kan verlaagd worden door uw site een gezicht te geven. Het gebruik van foto’s boezemt al een zekere vorm van vertrouwen. Het internet biedt ook verschillende voordelen. De investering in een mooie site kost veel minder dan grote chique bedrijfsgebouwen. U bepaalt zelf wat de klant te zien krijgt en de manier waarop.

Copywrite

Content is king. Niet enkel de vormgeving is belangrijk voor uw website. Ook inhoudelijk moet uw website sterk staan. Een goede copywriting zorgt ervoor dat uw site hoog scoort bij zoekmachines. Hiervoor bestaan verschillende SEO (=Search Engine Optimalisation) technieken.

Dat SEO steeds belangrijker wordt, bewijst het feit dat bezoekers uw website nauwelijks rechtstreeks met de url (bv. www.ithink.be) oproepen, maar vanuit zoekrobots. Het schrijven voor het internet vergt dan ook een zekere kennis. Zoekmachines indexeren pagina’s op inhoud. Ze slaan de belangrijke key-words of sleutelwoorden op en bepalen of uw site hoog in Google getoond zal worden wanneer op deze sleutelwoorden gezocht wordt. Schrijven rond een bepaald thema en daarbij gebruik maken van verschillende alternatieven voor bepaalde woorden wordt beloond.

Een goed CMS (contant management systeem) zorgt ervoor dat u zelf uw site inhoudelijk kan aanpassen zonder dat u zich iets hoeft aan te trekken van de code.

Heeft u graag een nieuwsrubriek of blog op uw site maar zelf geen tijd. Of weet u niet hoe er aan te beginnen? Wij zorgen hiervoor.

GEBRUIKS VRIENDELIJKHEID

Al vanaf het begin draagt iThink gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zowel bij webdesign als bij de ontwikkeling van applicaties is het gebruiksgemak uitermate belangrijk. Een site mag technologisch voorzien zijn van alle snufjes, het is de “userfriendlyness” die zal bepalen of uw site gebruikt wordt!

Niet zo zeer de snelheid van de hedendaagse computers of het aantal mogelijkheden van de software, maar de gebruiksvriendelijkheid zal ervoor zorgen dat het internet meer en meer een trouwe partner wordt in ons dagelijks leven.

Follow-up

Eens uw site ontworpen is, gaat hij online. Het is belangrijk dat er ook trafiek naar uw site gegenereerd wordt. Via de juiste sociale media kanalen en de follow up zorgen wij ervoor dat uw site ook rendeert en zorgt voor bezoekers en vooral klanten!

Technologie

Welke technologie gebruikt wordt, hoeft u zich niet aan te trekken. De hoofdzaak is dat er met uw site bereikt wordt wat u wil bereiken en liefst tegen een zo laag mogelijk kost. iThink volgt de technologische evolutie op de voet en zorgt ervoor dat uw site mee is met zijn tijd.

Het hosten van de site, het aanvragen van een domeinnaam regelen wij voor u. 

We kunnen nog uren doorgaan over deze website diensten maar, laten we ze samen overlopen en kijken hoe ze best passen binnen uw website behoeften!

 

info@ithink.be