Attent Services

Attent Services

Bij Attent Services staat uw levenskwaliteit centraal. Wat betekent kwaliteit van leven voor u? Wat heeft u nodig om u op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak goed te voelen? Wat kan anders of beter?

read more
VAN DEN BERGH

VAN DEN BERGH

Van den Bergh is een klein- en groothandel in het aanleveren van een zeer groot assortiment tuinproducten zoals meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, graszaden en -zoden, afsluitingen, vijvermaterialen, bodembedekkers,…

read more
Bart Seghers

Bart Seghers

Bart Seghers is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties zowel gezinswoningen, appartementen als villa’s in verschillende stijlen (modern, klassiek, pastoraal).

read more
Promare

Promare

Meer dan 27 jaar is Promare uw vertrouwde partner in logistiek, heavy-lift handling en projectmanagement.

read more
VastgoedVanHoof

VastgoedVanHoof

Vastgoed Van Hoof is de vastgoedspecialist die u met gezond verstand en kennis van zaken adviseert met het kopen, verkopen, huren of verhuren. De website is volledig geïntegreerd met het backoffice systeem Whise. Zowel het aanbod op de site als de reacties van geïnteresseerden worden uitgewisseld met Whise.

read more
Mijn keuring

Mijn keuring

ATK levert een uitgebreid pakket aan keuringen: keuring van uw elektrische installatie, aardgasinstallatie, binnenwaterinstallatie, privé-waterafvoer en riolering, EPC en stookolietank.

read more