Immolink

IMMOLINK

De site van Immolink is volledig geïntegreerd met het software pakket van Omnicasa. Panden worden opgehaald uit Omnicasa en reacties of bezoekaanvragen gaan rechtstreeks naar Omnicasa.

Mijn keuring

MIJN KEURING

Mijn keuring is een webapplicatie volledige gekoppeld met de backoffice software van ATK. Aanvragen voor een technische keuring en het inplannen van afspraken gebeuren volledig automatisch.

Vastgoed van hoof

VASTGOEDVANHOOF

De site van Vastgoedvanhoof is volledig geïntegreerd met Whise. Whise is een softwarepakket voor de immomakelaar. De panden op de site komen uit Whise. Aanvragen en reacties van bezoekers gaan rechtstreeks naar Whise en worden daar verder opgevolgd.

Attent services

Attent Services

Voor Attent Services maakte iThink deze one-pager. Een budgetvriendelijke website met toch het volledige overzicht van alle diensten.

Wit-Zwart

Wit Zwart

Een overzicht van alle ontwerpen, logo’s, drukwerken, …. van Wit-Zwart op een overzichtelijk en creatieve site.

Antwerp judicial officers

ANTWERP JUDICIAL OFFICERS

De website van Gerechtsdeurwaarderskantoor AJO geeft een overzicht van de talrijke speciallisaties van het kantoor.

Promare

Promare

De website van Promare biedt een overzicht van de diensten van deze logistieke partner. Het uitgebreide aanbod van foto’s en beeldmateriaal geeft een unieke inkijk in de projecten over de jaren heen.

Portfolio

Mijn Keuring

Mijn keuring

Deze mini website in opdracht van ATK, vereniging voor Arbeidsveiligheid door Techniek en Controle, laat u als particulier toe om op een eenvoudige wijze online een bestelling te plaatsen voor een technische keuring. De website is gekoppeld met het backoffice systeem van ATK. Aanvragen worden zo automatisch verwerkt en ingepland.

Lees verder…

Gerechtsdeurwaarder AJO

Antwerp Judicial Officers

Gerechtsdeurwaarderskantoor AJO is gespecialiseerd in o.a. IOS procedures, bemiddeling in burgerlijke en handelszaken, invorderingen van geld, familiale zaken, vaststellingen, maritieme zaken, mede-eigendom, huurgeschillen en nog veel meer.

Lees meer …

Reclamebureau Wit-Zwart

Reclamebureau Wit-zwart

iThink werkt reeds lang samen met reclamebureau Wit-Zwart. Rony is een vakman die mooie ontwerpen maakt. Zijn site geeft een uitgebreid overzicht van zijn werk. 

Lees meer …

VastgoedVanHoof immomakelaar

vastgoedvanhoof

Vastgoed Van Hoof is de vastgoedspecialist die u met gezond verstand en kennis van zaken adviseert met het kopen, verkopen,  huren of verhuren. De website is volledig geïntegreerd met het backoffice systeem Whise. Zowel het aanbod op de site als de reacties van geïnteresseerden worden uitgewisseld met Whise.

Lees meer …

Tuinmaterialen Van Den Bergh

Van den bergh

Van den Bergh is een klein- en groothandel in het aanleveren van een zeer groot assortiment tuinproducten zoals meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, graszaden en -zoden, afsluitingen, vijvermaterialen, bodembedekkers,…

De website geeft een volledig overzicht van het assortiment.

Lees meer …

Attent Services

Attent Services

Bij Attent Services staat uw levenskwaliteit centraal. Wat betekent kwaliteit van leven voor u? Wat heeft u nodig om u op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak goed te voelen? Wat kan anders of beter? Attent Services neemt de tijd om inzicht te krijgen in wat voor u belangrijk is. Dit kan in een gesprek onder vier ogen of, indien u wenst, met uw familie erbij. In dit laatste geval blijft uw persoonlijke welzijn leidend. Uw belang staat voor ons altijd voorop.

Lees meer …

Totaal renovaties Bart Seghers

Bart seghers

Bart Seghers is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties zowel gezinswoningen, appartementen als villa’s in verschillende stijlen (modern, klassiek, pastoraal). Ook alle metselwerken, plaatsen van vloeren en wandtegels en rioleringswerken zowel binnen als buiten

Lees meer …

Immobilieënkantoor Immolink in Deurne

immolink

Immolink is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde op de immobiliën markt in Antwerpen. Immolink staat volledig ten dienste van haar klanten en dit met de beste service en begeleiding. De website van Immolink is gekoppeld aan de backoffice van Omnicasa. Alle panden voor zowel de verkoop als de verhuur komen uit Omnicasa. Ook de reacties van potentiële kopers en huurders worden toegevoegd aan Omnicasa. Zo kan Immolink zich volledig concentreren op de business.

Lees meer …

Promare

Meer dan 27 jaar is Promare uw vertrouwde partner in logistiek, heavy-lift handling en projectmanagement. De site geeft een volledig overzicht van de diensten van Promare ondersteund door indrukwekkende foto’s en video’s van reeds uitgevoerde projecten.

Lees meer …

Promare logistiek en projectmanagement
TomCartoon cartoonist

Tom Cartoon

Tom Goovaerts is super grappige cartoonist en Illustrator. Wilt u ook een leuke cartoon, een knappe illustratie, een opvallend logo, grappige signalisatie, een leuk kerst- of verjaardagskaartje,… bekijk dan zeker deze site.

GA NAAR SITE

Bookadee doopsuikers

Bookadee

Bij Bookadee kan u steeds terecht voor stevig drukwerk, unieke verpakkingen met verrassende inhoud.

GA NAAR SITE

Mediatexture foodmarketing

Mediatexture

Mediatexture biedt een smakelijke en doelgerichte PR-ondersteuning via diverse mediakanalen voor elke marketingstrategie. Naast de presentatie van de diensten biedt de site ook een back-end voor journalisten met uitgebreide informatie, artikels en foto’s.

GA NAAR SITE

Schilderwerken Ken Cappaert

Ken Cappaert

Ken Cappaert is gespecialiseerd in binnen-, buiten- en decoratief schilderwerk. De site geeft een overzicht van de vele realisaties.

GA NAAR SITE