Attent services

Timstor

Voor de helpers van de Kerstman laten we het graag elke dag sneeuwen!

Timstor is groothandel in kerstdecoratie. Deze website in 5 talen is makkelijk aanpasbaar.

Attent services

Attent Services

Toch steeds weer fijn als bestaande klanten terugkomen voor een nieuwe website. Omdat Bernadette zo tevreden was met de vorige versie werd de nieuwste site wat herwerkt. Zodat die nog persoonlijker aanvoelt. Net zoals de aanpak van Attent Services.

Immolink

IMMOLINK

De vastgoed site van Immolink is volledig geïntegreerd met het software pakket van Omnicasa. 

Mijn keuring

MIJN KEURING

Mijn keuring is een webapplicatie volledige gekoppeld met de backoffice software van ATK. Aanvragen voor een technische keuring en het inplannen van afspraken gebeuren volledig automatisch.

Portfolio

Bookadee

Bookadee ontwerpt en maakt de mooiste kaartjes, uitnodigingen en traktaties voor een geboorte, huwelijk, communie of lentefeest.

Omdat de vorige website aan vernieuwing toe was mocht iThink voor de derde keer de nieuwste site van Bookadee ontwikkelen.

Het resultaat werd een frisse website, met een duidelijke boodschap, de mogelijkheid om rechtstreeks een afspraak in te boeken en een maandelijkse blog voor inspiratie.

GA NAAR SITE

Attent Services
Attent Services

Timstor

Voor de helpers van de Kerstman laten we het graag elke dag sneeuwen.

Timstor is al meer dan 30 jaar toonaangevend als groothandel gespecialiseerd in kerstdecoratie. Alhoewel deze website is opgebouwd in 5 talen is hij toch makkelijk aanpasbaar door het Timstor team zelf.

Lees meer …

Attent Services

Toch steeds weer fijn als bestaande klanten terugkomen voor een nieuwe website.

Omdat Bernadette zo tevreden was met de vorige versie werd de nieuwste site wat herwerkt. Zodat die nog persoonlijker aanvoelt. Net zoals de aanpak van Attent Services.

Lees meer …

Attent Services
Mijn Keuring

Mijn keuring

Deze mini website in opdracht van ATK, vereniging voor Arbeidsveiligheid door Techniek en Controle, laat u als particulier toe om op een eenvoudige wijze online een bestelling te plaatsen voor een technische keuring. De website is gekoppeld met het backoffice systeem van ATK. Aanvragen worden zo automatisch verwerkt en ingepland.

Lees verder…

Walk with Inner Wheel for Special Olympics

Walk with Inner Wheel

Wilt u mooie en originele wandelingen ontdekken en daarbij het goede doel steunen? Dat kan. Op de website van Walk With Inner Wheel vindt u een uitgebreid aanbod aan wandelingen.

Neem een kijkje op deze site, schrijf je in voor een wandeling in en steun zo Special Olympics.

GA NAAR SITE

Totaal renovaties Bart Seghers

Bart seghers

Bart Seghers is gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties zowel gezinswoningen, appartementen als villa’s in verschillende stijlen (modern, klassiek, pastoraal). Ook alle metselwerken, plaatsen van vloeren en wandtegels en rioleringswerken zowel binnen als buiten

Lees meer …

Immobilieënkantoor Immolink in Deurne

immolink

Immolink is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde op de immobiliën markt in Antwerpen. Immolink staat volledig ten dienste van haar klanten en dit met de beste service en begeleiding. De website van Immolink is gekoppeld aan de backoffice van Omnicasa. Alle panden voor zowel de verkoop als de verhuur komen uit Omnicasa. Ook de reacties van potentiële kopers en huurders worden toegevoegd aan Omnicasa. Zo kan Immolink zich volledig concentreren op de business.

Lees meer …

Promare

Meer dan 27 jaar is Promare uw vertrouwde partner in logistiek, heavy-lift handling en projectmanagement. De site geeft een volledig overzicht van de diensten van Promare ondersteund door indrukwekkende foto’s en video’s van reeds uitgevoerde projecten.

Lees meer …

Promare logistiek en projectmanagement
TomCartoon cartoonist

Tom Cartoon

Tom Goovaerts is een super grappige cartoonist en Illustrator. Wilt u ook een leuke cartoon, een knappe illustratie, een opvallend logo, grappige signalisatie, een leuk kerst- of verjaardagskaartje,… bekijk dan zeker deze site.

GA NAAR SITE

Gerechtsdeurwaarder AJO

Antwerp Judicial Officers

Gerechtsdeurwaarderskantoor AJO is gespecialiseerd in o.a. IOS procedures, bemiddeling in burgerlijke en handelszaken, invorderingen van geld, familiale zaken, vaststellingen, maritieme zaken, mede-eigendom, huurgeschillen en nog veel meer.

Lees meer …